Tarotconsult – Ontspanning

Tarot toont ons het verhaal, dat we zelf in ons leven schrijven…

Als ondersteuning in je geestelijke ontwikkeling, is het mogelijk om een privé tarotconsult (40 min) aan te vragen. Een duiding aan de hand van een kaartlegging kan inzicht geven in levensvragen, die langere of kortere tijd spelen.

De duiding is altijd een momentopname.

Inzichten uit de legging kunnen je uitnodigen om te veranderen. Ze staan staan nooit “vast” en op zichzelf. Alles stroomt en is verbonden met elkaar. Het is maar net hoe wij als mens meebewegen of juist tegenwerken.

De kaarten worden door Hans ’t Hart (50 jaar tarotist) gelegd en geduid met het Rider Waite Deck.

Rust is de meester van elke beweging

Ook zijn er privé lessen mogelijk met een diepte-ontspanning onder een koperen pyramide. Deze vorm van ontspannen wordt Yoga Nidra genoemd, oftewel de droomloze slaap. Je verblijft dan in het gebied, dat tussen waken en slapen in ligt. Ont-spanning is een middel om contact te maken met wat in jou leeft en het zelfhelend vermogen van je lichaam. Zo kunnen bevroren gebieden in jou ont-dooien.

Na een ingesproken ontspanning wordt de reis naar binnen toe begeleid met klankschalen. Je ligt dan onder een koperen meditatie-pyramide op een infraroodmat. Het is ook mogelijk om op een kussentje te zitten.

Een koperen pyramide kan rust versterken, levenskracht laten doorstromen en bescherming bieden tegen negatieve afleidingen uit de buitenwereld (zoals bv. elektrische straling).

Deze sessies van 40 min zijn puur bedoeld als diepte ontspanning en worden in stilte afgesloten met een kopje thee. Ze worden verzorgd door Natasja de Senerpont Domis.

Nieuwsbrief

Bekijk het archief of meld je direct aan en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Agenda

Alle data en tijden van onze opleidingen en bijscholingen in één overzicht.

Z

Inschrijven

Meld je direct aan voor onze opleidingen en volg een gratis yogales!