Zaalverhuur

In een oude stadswijk in Tilburg met een uiteenlopende mengelmoes van bewoners, gebouwen en sferen is in een voormalig textielkantoor, de Blikopener gevestigd.

In overleg is het op sommige dagen mogelijk om de hele ruimte van de Blikopener te huren. Na een brede toegangsdeur is er een brede gang naar de studio van circa 55 m2, die twee ingangsdeuren heeft. Het kleine keukentje (voor thee en koffie) naast de zaal heeft dan toegang tot een (kleine) tuin. Daarnaast zijn er twee WC’s en een aparte ontmoetingsruimte (ca 25 m2).

In het Corona-protocol is naast het protocol ook de plattegrond van de ruimte te zien.

Er is een ventilatiesysteem in de zaal.

De studio is uiteraard geschikt voor yoga-en meditatielessen en alles wat hier mee samenhangt, bv: lezingen, workshops, lessen. Kussentjes, dekentjes en bankjes zijn aanwezig in de studio.

In de studio liggen onder de werkplekken infrarood matten, die binnen 10 minuten kunnen worden opgewarmd en dimbaar zijn per mat. De infrarood matten zijn spatvast, maar als je flesje water omvalt, dien je dit wel droog te wrijven. Ook mogen er geen scherpe voorwerpen op vallen.
Infrarood warmte is de straling van de zon, zonder UV-licht. Deze werkt ook geneeskrachtig door voor mensen met gewrichts-en spierproblemen en allerlei huidaandoeningen. De warmte dringt door in je huid, stimuleert de bloedcirculatie, de stofwisseling en afgifte van afvalstoffen via de huid.

In overleg kan de ruimte ook gebruikt worden voor andere activiteiten, mits het de andere lessen, die hier door de week gegeven worden niet “bijt”.

FACILITEITEN:

– 20 meditatiekussentjes, 11 meditatiebankjes en 20 dekens

– Whiteboard

– Standaard flipover

– TV-scherm (op eigen laptop aansluiten met HDMI-aansluiting)

– Wifi of ethernetkabel

– 12 hoge stoelen

– 3 tafels

KOSTEN

Als de ruimte beschikbaar is, is het mogelijk om een dagdeel (2 u, 4 u of 8 u) te huren.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Bekijk het archief of meld je direct aan en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Agenda

Alle data en tijden van onze opleidingen en bijscholingen in één overzicht.

Z

Inschrijven

Meld je direct aan voor onze opleidingen en volg een gratis yogales!