Yogaweekend en Yogadag

“Doe het grote, als het nog klein is…” (Lao Tse)

De Yogaweekenden en Yogadagen zijn bedoeld als innerlijke verdieping in je yogaproces. Deze bijscholingen zijn voor iedereen toegankelijk. Ze staan in het teken van de ontwikkeling van de fijnstoffelijke schillen (kosha’s), waaruit de mens is opgebouwd.

Er staat steeds een ander thema centraal, van waaruit praktijk en theorie worden gegeven. Onderwerpen zijn bv.: Kriya yoga, Mantra yoga, Yoga en Tarot, Yoga nidra, pranayama en meditatie.

In de praktijkoefeningen komen (afhankelijk van de specifieke bijscholing) onder meer aan bod:
Ademontwikkeling, ontspanning, geluid en trilling, energie en kundalini, lesoverdracht, bewustwording, concentratie, meditatie en haratraining.

VOOR WIE?

Alle dagen en weekenden zijn toegankelijk voor zowel de studenten van de opleiding, als voor mensen daarbuiten. Het grote Yogaweekend is verplicht voor de hele opleiding.

LOCATIE

De Yogadagen vinden plaats op de Blikopener en de yogaweekenden in het klooster De Beukenhof te Biezenmortel. Je slaapt hier met een kamergenoot in een 2-persoonskamer Bij een oneven aantal mensen, slaap je met 2-personen op een grotere kamer. Meestal is er geen sanitair op de kamer aanwezig, maar wel een wastafel.

Voor mensen met een medische indicatie zijn er slechts een paar 1-persoonskamers beschikbaar (met een meerprijs per nacht). Aangezien dit ruim van tevoren dient te worden gereserveerd, word je verzocht dit aan aan het begin van het opleidingsjaar aan ons door te geven. Raadpleeg onze Algemene voorwaarden (punt 3 en 4) voor meer informatie.

DOCENT

Er wordt lesgegeven door verschillende docenten van de Blikopener Yoga opleidingen.

WANNEER?

De data kun je terugvinden in de agenda bijscholing en in onze nieuwsbrief kun je steeds lezen wat het motto is van deze dagen.

Alle bijscholingen zijn erkend volgens de richtlijnen van De Vereniging voor Yogadocenten Nederland.

De praktijkbijscholingen geven geen erkende lesbevoegdheid in de desbetreffende specialisatie als zodanig, tenzij je al werkt als erkende yogadocent(e).

Nieuwsbrief

Bekijk het archief of meld je direct aan en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Agenda

Alle data en tijden van onze opleidingen en bijscholingen in één overzicht.

Z

Inschrijven

Meld je direct aan voor onze opleidingen en volg een gratis yogales!