Natasja de Senerpont Domis

Natasja de Senerpont Domis is sinds 2008 als mede-opleider verbonden aan de Blikopener Yoga opleidingen. Geïnspireerd door vele reizen in Azië, heeft ze hier in 2007 haar Yogadocenten-opleiding afgerond. Middels diverse bijscholingen als Pranayama, Yoga Nidra, Meditatie en klankschalen blijft ze haar ervaring verdiepen. Daarnaast volgde zij de opleiding tot Sjamanistisch Healer en is ze lange tijd beeldend docent geweest.

Vanuit deze achtergrond zijn klank en visualisatie een belangrijk onderdeel in haar eigen yoga-beoefening en haar lessen.

Beiden gebruikt ze als ingang om tot concentratie en verstilling te komen. Het scheppen van een stille getuige is in die reis naar binnen toe voor haar een belangrijke voorwaarde. Zo leer je waar-nemen en ge-waar-worden, hoe verschillende energieën zich in en om jou heen bewegen.

Dit is de eerste stap om in contact te komen met je (dragende) midden.

Yoga biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met je levenskracht (prana) en dit midden (de hara). Dit wil zij graag met je delen.

 

“Als woelig water tot rust komt, wordt het langzaam helder. Als iets traag in beweging komt, komt het langzaam tot leven.”    Lao Tse

Naast de opleidingslessen geeft Natasja diverse bijscholingen (Mantra Yoga, Yoga en Chakra’s en Pranayama) en maakt ze deel uit van de eindexamencommissie.

Tevens is zij grotendeels verantwoordelijk voor de vormgeving van de huisstijl.

Nieuwsbrief

Bekijk het archief of meld je direct aan en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Agenda

Alle data en tijden van onze opleidingen en bijscholingen in één overzicht.

Z

Inschrijven

Meld je direct aan voor onze opleidingen en volg een gratis yogales!