Open Dag

de-blikopener_-website_-pg-open-dag-groter

In de aanloop voor het eerste nieuwe studiejaar 2021 van januari tot december, organiseert de Blikopener yoga opleidingen een Open Dag op zaterdag 12 dec 2020.

Op deze dag maak je kennis met diverse aspecten van de opleiding, zoals die met succes gedoceerd worden vanaf 1982. De Blikopener yoga opleidingen zijn landelijk officieel erkend door de Vereniging Yoga-leerkrachten Nederland (V.Y.N.) en ook door de Europese yogafederatie (U.E.Y.). Verder participeert ze ook in de V.E.Y.0 (Verenigde Erkende Yoga Opleidingen).
De opleiding gaat er van uit dat Yoga een middel is om jezelf te onderzoeken en geeft je handvaten in het ‘zelf’ beoefenen van yoga. De eigen ervaring, inzicht en enthousiasme, die daaruit voortkomen, kunnen een liefdevol fundament worden in jouw leven. Dit kun je altijd doorgeven.

Tijdens de Open Dag krijg je een indruk van ons lesaanbod en maak je kennis met een aantal docenten van de opleiding.

In het programma komen onder meer aan bod:

  • Kennismaking hathayoga met de daarbij essentiële ademtraining door Hans ’t Hart.
  • Wat is mantrayoga?: Een praktische les in de yoga van het geluid door Natasja de Senerpont Domis.
  • Een les rondom Yoga en Anatomie wordt verzorgd door Marina Weiss.
  • Concentratie en meditatie: eenvoudige meditatieve oefeningen door Eric Huibers.
  • Yoga Nidra: van diepe naar diepte-ontspanning. De dag wordt besloten met ontspanningstechnieken volgens de methode van Dixhoorn door Joop van Remortel.

Tussen de bedrijven door is er gelegenheid om thee/koffie te drinken, kennis te maken met het studiemateriaal en onze docenten. Ook is er de mogelijkheid je in te schrijven voor het komende studiejaar, dat loopt van januari tot december 2021.
Je bent welkom vanaf 10.30 uur met thee/ koffie.
Om 11 uur start ons programma, dat rond 14 uur beëindigd zal worden.

Voor het volgen van de les adviseren wij makkelijk zittende kleding en eventueel een badlaken of matje. Er zijn voldoende dekens en kussens in de zaal aanwezig.