Contact

de-blikopener_-website_-pg-contactVoor meer informatie/opgave of aanmeldingen:

De Blikopener
Leo XIII straat 55
5046 KH Tilburg

KvKnr: 55341462
BTWnr: NL851662523B01

IBAN-nummer NL37INGB0005227072 t.n.v J.N.J. ‘t Hart te Tilburg

yoga@blikopener.info

Tel. secretariaat: 013 – 535 61 37

Of neem contact op via het email-formulier. Om je mail goed te kunnen beantwoorden, is het verplicht om de velden met een * in te vullen.

Naam *

Uw adres plus telefoonnummer *

Email-adres *

Onderwerp *

Bericht

Wanneer je om een of andere reden niet tevreden bent over de werkwijze binnen De Blikopener kun je bij ons een klacht indienen. Dit kan schriftelijk (per brief of email) of telefonisch. Klachten zullen door ons zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen vier weken, worden behandeld. Wanneer we er niet uitkomen, zal er door ons een neutrale derde worden ingeschakeld. Je kunt de klachtenregeling teruglezen door hier te klikken.

De Blikopener Yoga Opleidingen zijn erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland, lid van de Europese Yoga Unie en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden. Hier kun je meer zakelijke informatie teruglezen over de opleiding en de lessen hier gegeven worden.

De Blikopener Yoga opleidingen respecteren de privacy van alle gebruikers van haar site. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Gegevens die u achterlaat op onze site zullen nooit en te nimmer aan derden worden verstrekt.
In de Privacy Policy (klik hier voor de pdf versie) wordt beschreven hoe we informatie verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.